Translate

Разумна Любов

събота, 23 ноември 2013 г.

Душата едно семе от Божествен произход.

Ще споделим една древна история , до която нямаше достъп, до сега или е имало, но само на определени места.За достоверността и със сърца проверете и духовното проявете.

Преди много години , в човека бе оставено  едно семе , семето с което може да се запали искрата на вътрешния огън.Огън с които да може всеки сам да осветява пътя на своята душевна еволюция.
Това семе е душата , семето е посято в плътта човешка и оставено.Всеки човек до сегашни дни , за задача имаше да намери нужните комбинации и да прояви душата в света  , измерението и реалностите на Луцифер.Като се откаже от всички съблазни , от всичко , което се предлага тука.Така всички хора се залутаха в това измерение и в реалностите породени от всичко в него.Понеже реалностите от хората , творен са.
Семето е от високи нива , семето активира се с Вяра силна и неотклонна.С Любов неземна и колективна , с Разумност и Мъдрост.
С добродетели и смирение неземно.Само така , може да активирате семето на душата , после и да проявите душата , да запалите искрата.Но ако проявите душата и без контрол сте, над плътта , тогава душата няма да иска да се прояви.Като дете от вас ще избяга и ще се скрие.
За да отключите семето на душата е нужно да проявите всичко , но най вече да имате Разумност от пето измерение и Любов от четвърто измерение.

Сега ще поговорим за тях и после как и какво е нужно.
 Преди да проявите душата и да разберете за сърцето и силата му е нужно да сте с пробудено Съзнание , да сте осъзнати и да ползвате знанието във вас.Но за да го отключите е нужно да повярвате и така всичко става и се проявява.
Това се отключва С Разумност , само тя дава права за врата на душевния затвор , после ви е нужен ключа.
Какво е Разумността , това е чистотата на Плътта земна и човешка , това е кога вие се храните с храна от духовен произход , днес ще споделим нужното с вас за духовната храна.Кога знаете коя е тя , ще можете сами да си отключите нужните нива.
Духовната храна е растителната и най вече , зеленчука с които може да правите комбинации , да пиете сок и да проявите нужните качества.Изисква се увереност и постоянство.
За соковете има писано , но ние ще ви насочим към темите ни за храната.Така сами ще разберете нужното.

Съвета ни е , да прочистите плътта си със сокове от зеленчук в огромни порции без капка притеснение.
Всичко за храната в няколко теми , Цък 
Добавете и сок от пшеничена трева , приемане на кълнове.
Кога след много сок с храна от духовен произход , си прочистете тялото , може да преминете към втората храна , която , само с чисто сърце и тяло , може да приемете.Това мили хора е Любовта на физично ниво , проявена от Божествеността на плодовете и тяхната сладост.
Плода е Любов и неговата сила е в произхода му.Кога сме чисти , може да приемаме Любовта божествена , чрез плода.Но за това се изисква чистота , която се постига с духовността.
Духовна храна - това е храна от растителен произход и най вече зеленчука.
С тази храна се учим на Разумност и поправяме телата , плътта.Проправяме пътя на Любовта.
Тук се позволяват комбинации , вариации с цел по-добро проникване на енергията в тялото.Ако нямаме нужната мъдрост , комбинациите може да са грешни и всичко е до опит.
Може да се комбинират различни зеленчуци под формата на салати , сокове с цел да лекуваме , но се изисква знания.Може и се дава комбинация , според нивото ни , да се комбинират и с другите хранителни групи на физична и Божествена храна , дори се препоръчва за физичната.Но енергийния баланс е по-добър , кога имаме самостоятелно приемане на отделните групи , дадени тука.Но всичко е според знанията , които отварят нови врати и реалности.
Божествена храна - това е еволюиралата храна с много светлина и тази която е проявила сладостта , която е на високо или плодовете и техните ценни качества.
С тази храна получаваме вътрешната искра на Любовта , на светлината.
Тази храна се яде самостоятелно и само в някои случай в комбинации.Но за да комбинираме плода с зеленчук е нужно да знаем , имаме нужната информация.Най благоприятно е да се яде самостоятелно и отделно.По един плод в нужните количества.Може и сок за лекуване , там се комбинират няколко плода.Не се меси с духовната храна , физичната храна ако нямаме нужните знания за това.
Физична храна - храната, измислена от човека.И тя има принос , но преди бе ценена в други измерения , сегашните, не допускат неРзвумните комбинации на човека.Човека е нужно да види Разумността около него и да се поучи от нея.Да събере мъдростта в него и да е приложи.Това е майката Природа на планетата и самата Планета.

Днес 23.11.2013 се предава нужната информация на нужното място и всеки видял нужното в нея ще отключи сам новите реалности в новото време.
Имаме вибрация 5 за деня с която ще тръгнем в духовния подем на всичко.
5 ни дава нови нива на Разумната енергия около нас , показва и проправя пътя на духовността.
Самата вибрация на 5 за дена тук и сега отваря вратите на Разумността в нас.
За месеца имаме вибрация 2 и за годината 6 , което ни позволява да пропуснем светлината в нас с Мъдростта да запалим искрата и чрез Любовта на планетата да минем в нови нива на живот.
Скоро ще дадем нужната информация за новите думите и тяхната проява на физично ниво.
За новите думи и всичко , което е нужно да се знае в днешните дни.
Душата е чиста и тя натрупва нужния и опит , които на физично ниво е проявен под различни нива.Всичко е нужно да се прави с нужната Осъзнатост за да има контрол над тялото , което знае и може , но има много да чисти.
Така , какво е душата , това е искрата с която, божественото са  дарили и с което може да усетим Разумна Любов.След много дълги периоди на планетата в които хората не знаеха , какво е Разумността.Имаше Любов, но тя бе неРазумна.Тя бе с ниска вибрация.
Сега се променя всичко и всичко е било,  и е в нас.Но за да го отключим е нужно да проявим вътрешната си информация.

Погледнете на душата като , кодирана информация от кодови числа и думи , чакаща, вие самите да проявите нужното и да се активира.Кога се задейства тази информация , която на практика е софтуер , програма, вие, компютъра ще видите нови неща на екрана си , очите ви.
Но за да стане е нужно да имате контрол над системата , да знаете как да управлявате тази система от програми и информация.Да подредите информативните база данни и да започнете да творите в този невероятен мощен компютър от квантови нива на живот.
Да това сте вие , а душата е една мощна програма с която ще работите много по-добре.
Душата е тази , която може да ви отключи на практика системата , а системата е вашата душа проявена във вас самите.Според знанието във вас , вашето Съзнание се явява това което управлява системата и всички програми на системата , операционната система на компютъра в главата ви.
Информацията във вас прави реалността и всичко което виждате , чувате , Съзнанието , действа според знанието във вас самите.

Според обновлението ви , според информацията с която заливате Съзнанието си , вие самите сте с обновен програмен код , система , информация или с минал , некачествен код от ниски нива.
Колкото сте с по-обновена информация , толкова Съзнанието ви ще работи по-бързо.Понеже вашето знание му дава нужната бързина за да може да действа бързо и да активира хардуера в главата ви.
Душата мили хора е нужния ресурс с които да усетите новите нива и да активирате визуалните си ефекти.Тя е операционната системата с която, вие самите ще работите на компютъра които сте вие самите.И които управлявате със Съзнанието което е в главата ви.
Духа е този , които дава енергия на всичко за да работи всичко.Това е задвижващото електричество , което минава през всичко на вас самите и самото знание , кодове , информация под формата на електричество от биологичен характер.
Затова и духа знае всичко , а душата се учи на всичко.Душата на практика е , частичното дете на духа и Съзнанието.
Дете което има информация , знания , Разумност , усещания и комбинира Разумна Любов.
И ако сме разбрани да обясним всичко , Съзнанието е средството с което божествената енергия е сътворила душата.Затова се казва  , че душата е божествена частица.Понеже тя е част на практика от Бог.
Но да сме на ясно , Бог е едно , Дух друго , Душа трето и Господ друго.Скоро повече инфо за всички ще дадем.
Благодарим на всеки четящ и Разумна Любов от сърце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар